Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-09

Trusis ar ingveru

Sastāvdaļas:
1 vesels trusis
sāls, maltie pipari
drupinātas ķimenes
saldā paprika
eļļa
sīpoli
1 tējkarote ingvera
gaišais alus maizes garozas

Pagatavošana:

Porcijās sadalītu trusi bez kauliem viegli iedauzām, apsālām, uzkaisām maltos piparus, drupinātās ķimenes un saldo papriku. Kastrolī sakarsējam eļļu un tajā šnicelītes strauji apcepam brūnas no abām pusēm. Tad šnicelītes izņemam un cepšanas sulā ieberam smalki sagrieztus sīpolus, kurus apcepam zeltainus, un pieliekam tējkaroti ingvera. Pēc vajadzības pielejam gaišo alu, saliekam atpakaļ apceptās šnicelītes un zem vāka cepeškrāsnī sautējam mīkstas. Pēc tam gaļu pārliekam citā kastrolī, sulu iebiezinām ar sarīvētām maizes garozām, labi savārām un uzkāšam sagatavotai gaļai. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

„Butter In Fly” jauna dziesma – „(Ne)lido(Tu)”

Grupa „Butter In Fly” nāk klajā ar savu svaigāko ierakstu, kura nosaukums var likties netipisks vai tieši interesants, bet pēc mūsu domām katra dziesma ir savā veidā unikāla, un līdz...