Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Trusis ar darzeniem

Nem nelielu, aptuveni pusotru kilogramu smagu trusi,
kalus,
kapostus,
kartupelus,
puravus,
kiplokus,
burkanus,
garsvielu maisijumu vistas galai bez sals.

Cepspanna klaj foliju un virsu liek trusi, tam visapkart lielos gabalos sagrieztus darzenus, kiploku daivinas un visu bagatigi apber ar garsvielu maisijumu. Foliju aizloka, panna ielej mazliet udens, lai ta nedegtu. Edienu gatavo 200 gradu C temperatura, lidz gala un darzeni ir miksti (aptuveni stundu pusotru). Bauda ar svaigiem salatiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Meksikāņu vakars

Meksikāņu vakars un tekila par puscenu
DJ Uģis...