Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Trusa gabalini salda krejuma merce

Nepieciesam:
trusa gala,
saldais krejums,
kiploks,
sals,
pipari,
kimenes.

Trusi sagriez gabalinos (ar visiem kauliem) un uz pannas ella apcep. Liek sautejama trauka - vai nu katlina, vai pile, vai podina -, aplej ar saldo krejumu ta, lai gala butu parsegta, pievieno veselas kiploku daivinas, kimenes, sali, piparus. Saute, lidz gala ir miksta.
Ja trusa galas gabalinus gatavo baltvina, to tapat vispirms apcep uz pannas, tad sutina neliela udens daudzuma. Kad udens gandriz pilniba iztvaikojis, pielej baltvinu un visu uzvara.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

“Čikāgas Piecīšu” katalogs pieejams lejupielādei

Sadarbībā ar Platforma Music leģendārā Amerikas latviešu ansambļa “Čikāgas Piecīši” katalogs pirmoreiz pieejams digitālā formātā interneta vietnē www.PlatformaMusic.lv....