Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Trusa gabalini salda krejuma merce

Nepieciesam:
trusa gala,
saldais krejums,
kiploks,
sals,
pipari,
kimenes.

Trusi sagriez gabalinos (ar visiem kauliem) un uz pannas ella apcep. Liek sautejama trauka - vai nu katlina, vai pile, vai podina -, aplej ar saldo krejumu ta, lai gala butu parsegta, pievieno veselas kiploku daivinas, kimenes, sali, piparus. Saute, lidz gala ir miksta.
Ja trusa galas gabalinus gatavo baltvina, to tapat vispirms apcep uz pannas, tad sutina neliela udens daudzuma. Kad udens gandriz pilniba iztvaikojis, pielej baltvinu un visu uzvara.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Ivo Fomins izdos labāko dziesmu izlasi

Nākamās nedēļas sākumā mūzikas veikalos nonāks Ivo Fomina labāko dziesmu izlase, kurā apkopotas pavisam 18 dziesmas, kuras spēlējušas nozīmīgu lomu dziedātāja karjerā. Albumā būs...