Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Bifšteks franču gaumē

4 rostbifi
2 karotes rupji saberztu vai veselu melno piparu
1 karote eļļas
1 mazāks sīpols
1 karote sviesta
1 karote konjaka

Rostbifus izklapē , tajā no abām pusēm iespiež piparus , apsāla un 3 min. strauji apcep eļļā no abām pusēm.
Tad apcep smalki sagrieztu sīpolu , tam pievieno gaļu. Pielej konjaku , aizdedzina. Nodzēš uguni un pielkeik sviestu. Piparoto bifšteku pasniedz ar fri kartupeļiem un salātiem.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Cēsis izvirzījušas savu kandidatūru Eiropas kultūras galvaspilsētas titula iegūšanai

Cēsis ir izvirzījušas savu kandidatūru Eiropas kultūras galvaspilsētas titula iegūšanai 2014.gadā. Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu 2014. gadā Cēsis plāno īstenot visā...