Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Bifšteks franču gaumē

4 rostbifi
2 karotes rupji saberztu vai veselu melno piparu
1 karote eļļas
1 mazāks sīpols
1 karote sviesta
1 karote konjaka

Rostbifus izklapē , tajā no abām pusēm iespiež piparus , apsāla un 3 min. strauji apcep eļļā no abām pusēm.
Tad apcep smalki sagrieztu sīpolu , tam pievieno gaļu. Pielej konjaku , aizdedzina. Nodzēš uguni un pielkeik sviestu. Piparoto bifšteku pasniedz ar fri kartupeļiem un salātiem.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Mūsdienu deja

Tā pati, ko zinātāji sauc par laikmetīgo deju
Tā pati, kas pamatā mūsdienu dejas izrādēm
Tā pati, kas skaista un veselīga ...