Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Bifšteks franču gaumē

4 rostbifi
2 karotes rupji saberztu vai veselu melno piparu
1 karote eļļas
1 mazāks sīpols
1 karote sviesta
1 karote konjaka

Rostbifus izklapē , tajā no abām pusēm iespiež piparus , apsāla un 3 min. strauji apcep eļļā no abām pusēm.
Tad apcep smalki sagrieztu sīpolu , tam pievieno gaļu. Pielej konjaku , aizdedzina. Nodzēš uguni un pielkeik sviestu. Piparoto bifšteku pasniedz ar fri kartupeļiem un salātiem.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Ellas dziesma gūst panākumus Polijā

Jaukas ziņas no Polijas.
Ellas singls “Shine Like A Superstar” pakāpies līdz # 2 Polijas ietekmīgākajā radio stacijā Eska Radio, kas sevī ietver arī 28 reģionālās radio stacijas un...