Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Bifšteks franču gaumē

4 rostbifi
2 karotes rupji saberztu vai veselu melno piparu
1 karote eļļas
1 mazāks sīpols
1 karote sviesta
1 karote konjaka

Rostbifus izklapē , tajā no abām pusēm iespiež piparus , apsāla un 3 min. strauji apcep eļļā no abām pusēm.
Tad apcep smalki sagrieztu sīpolu , tam pievieno gaļu. Pielej konjaku , aizdedzina. Nodzēš uguni un pielkeik sviestu. Piparoto bifšteku pasniedz ar fri kartupeļiem un salātiem.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Nozog Lienes Šomases jaunā albuma materiālu

Pagājušajā ceturtdienā neaicināti viesi uzlaužot durvis, paciemojušies Lienes Šomases menedžeres dzīvoklī. Garnadži piesavinājušies vērtīgākās lietas paķerot līdzi menedžerei un...