Pildīti tomāti

Pildīti tomāti

Nomazgātiem tomātiem nogriež virsējo daļu un ar karoti izņem sēklas. Tad tomātus pārkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai notekas liekais mitrums. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādu karstumā. Malto gaļu sajauc ar olu, sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem, zaļumiem, sāli un pipariem. Tomātus pilda ar malto gaļu, uzliek cepurītes un pārslaka ar olīveļļu. Cep apmēram 45 minūtes un pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem un zaļumu salātiem. Labu apetīti.

 

 

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sis ir garsigs un vel pa virsu var sierinu ar kiplociniem izkauset
18.10.2008. plkst. 20:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Loku šaušana Cēsu Pils dārzā

Kur jāpierāda spēks un veiklība, tur cīnītāju netrūkst! Šo cilvēcisko vājību tagad ik dienu var stiprināt Cēsu Pils dārza tālākajā stūrī, kur uzstādīti trīs loku šaušanas stendi....