Pildīti tomāti

Pildīti tomāti

Nomazgātiem tomātiem nogriež virsējo daļu un ar karoti izņem sēklas. Tad tomātus pārkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai notekas liekais mitrums. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādu karstumā. Malto gaļu sajauc ar olu, sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem, zaļumiem, sāli un pipariem. Tomātus pilda ar malto gaļu, uzliek cepurītes un pārslaka ar olīveļļu. Cep apmēram 45 minūtes un pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem un zaļumu salātiem. Labu apetīti.

 

 

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sis ir garsigs un vel pa virsu var sierinu ar kiplociniem izkauset
18.10.2008. plkst. 20:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Jauna CD dziesmu izlase “Uzliec kaut ko bērniem!”

Turpinot sēriju “Uzliec kaut ko…” ir nācis klajā arī pirmais specializētais izdevums “Uzliec kaut ko bērniem!”. Tā ir jautra, saulaina un izklaidējoša dziesmu izlase visai ģimenei....