Banketa ēdiens "Atmiņas par vasaru"

Banketa ēdiens "Atmiņas par vasaru"

Gaļu sagrieziet porciju gabalos, viegli izdauziet un apberiet ar garšvielām. 1/2 gaļas lieciet ar sviestu ieziestā siltumizturīgā stikla traukā. Virsū lieciet melnās plūmes, salmiņos sagrieztu papriku un žāvētas aprikozes. Tad lieciet atlikušo gaļu un uzberiet sāli un sarīvētu sieru. Cepiet sakarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes.

Miltus sajauciet ar pienu, olu, cukuru un sāli. Kārtīgi samaisiet un no iegūtās mīklas izcepiet pankūciņas. Lai pagatavotu sēņu mērci, sagrieztus šampinjonus kopā ar sīki sagrieztiem sīpoliem apcepiet eļļā, pielejiet saldo krējumu, pieberiet sāli un vāriet 10 minūtes. Mērci maliet blenderī, līdz iegūstat viendabīgu masu, un vāriet vēl 15 minūtes, līdz mērce sabiezē.

Gaļu pasniedziet ar pankūciņām un mērci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Izstāde „Video: Diseldorfa/Rīga”

No 28. maija līdz 29. jūnijam Andrejsalas Korpusu cehā ir apskatāma Laikmetīgās mākslas centra un Diseldorfas mākslas kuratora Gunāra Frīla (Gunnar Friel) kopīgi rīkota izstāde Video:...