Aitas gaļas karbonādes

Aitas gaļas karbonādes

Gaļu sagrieziet šķēlēs, izdauziet un ierīvējiet ar sāli un pipariem. Lai pagatavotu marinādi, ūdeni samaisiet ar cukuru, kajenas pipariem, sāli un koriandru. Karbonādes lieciet marinādē un turiet 3 stundas. 

Pagatavojiet mērci, izspiestu citronu sulu (2 ēd.k.) sajaucot ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sojas mērci, arahisu, olīveļļu, ingveru un pētersīļiem. Sagatavotās karbonādes cepiet uz oglēm 5 minūtes no katras puses. Tad iemērciet mērcē un cepiet vēl 5 minūtes. Pasniedziet uzreiz, noformējot ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Izstāde „Bērns ar eņģeli devās ceļā...”

No 15. aprīļa līdz 16. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma J.Soikāna Ludzas mākslas skolas (JSLMS) audzēkņu...