Karbonādes Urālu gaumē

Karbonādes Urālu gaumē

Gaļu sagrieziet porciju gabalos 15 mm biezumā. Viegli izdauziet, apšļakstiet ar vīnu un atstājiet uz 25 - 30 minūtēm. Tad pielieciet sāli un piparus un apmērcējiet sakultā olā, pienā un sīki sagrieztā sīpolā. Gaļu no abām pusēm apcepiet eļļā un tālāk cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet ar sarežģītu dārzeņu garnīru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

Sezārija Evora koncerta laikā uzpīpē un iedzer (koncerta apskats)

10. aprīlī, Latvijā jau ceturto reizi viesojās Sezārija Evora, kuru bieži vien mēdz saukt par „baskājaino dīvu” un „mornu karalieni”. Šie vārdi patiesi apstiprinājās, jo arī...