Osabuks

Osabuks

Burkānu, sīpolu un selerijas sakni sagrieziet kubiņos. Gaļai uzberiet sāli un piparus, pievienojiet dārzeņus un apcepiet. Tad pievienojiet sakapātu ķiploku, tomātu pastu, pielejiet buljonu un sautējiet, līdz gatavs. Gatavo gaļu izņemiet no mērces un sagrieziet kubiņos. Dārzeņus sarīvējiet kopā ar buljonu, pievienojiet vīnu un gaļu un uzkarsējiet. Gatavo ēdienu noformējiet ar zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ko nozīmē tas osabuks ?,
11.03.2008. plkst. 20:47
Teļa gaļiņu ļoti cienu !!!
11.03.2008. plkst. 10:11

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Noslēdzies atklātais Latvijas čempionāts un Baltijas kausa izcīņa triatlonā

Sestdien, 23.augustā, pie Ventspils Zilā karoga pludmales norisinājās atklātais Latvijas čempionāts un Baltijas kausa izcīņa triatlona sprinta distancē. Sacensības, kuras Baltijā ir...