Šķiņkis ar briseles kāpostiem

Šķiņkis ar briseles kāpostiem

Kāposta galviņas pārgrieziet 4 daļās, vāriet 5 minūtes, tad nokāsiet un aplejiet ar karstu ūdeni. Sīpolu sagrieziet kubiņos un apcepiet sviestā. Ābolu, izņemot serdi un sēklas, sagrieziet kubiņos. Kāpostiem pievienojiet ābolus un pieberiet sāli, piparus un muskatriekstu. Šķiņķi sagrieziet šķēlītēs un apcepiet sviestā. Cepešpannas vidū lieciet šķiņķa šķēlītes un tām virsū - sīpolus. Apkārt kārtojiet kāpostus ar āboliem. Apberiet ar sieru un cepiet 20 minūtes 220°C. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ar kausēto sieru gardi sanāk ,
04.10.2007. plkst. 13:52
Briseles kāpostus gan neesmu iecienījis ,
28.09.2007. plkst. 11:01
Gards paēdiens.
11.09.2007. plkst. 13:45
jauks salikums - šķiņķis , sīpoli , āboli un kāposti !.
26.07.2007. plkst. 09:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Kāpēc jāpāriet uz vasaras laiku?

Naktī uz svētdienu, 30.martā plkst. 3.00, Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku, kad pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu....