Dedzinošais steiks

Dedzinošais steiks

Sīpolu un ķiploku apcepiet. Pievienojiet tomātus, tomātu pastu, sīki sagrieztu papriku, sarkanos piparus un Vusteršīras mērci. Vāriet 10 minūtes. Noņemiet dārzeņu maisījumu no uguns un samaliet blenderī. Pārlieciet samaltos dārzeņus fondjū traukā un pievienojiet svaigo čilli, sāli un piparus. Šo mērci karsējiet uz ļoti mazas uguns. Steiku sagrieziet gabalos. Apcepiet gaļas gabalus otrā fondjū traukā vārošā eļļā un pēc tam uz 1 -2 minūtēm ielieciet karstajā mērcē. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Jauns Leonarda Koena DVD

Leģendārais kanādiešu dziesminieks Leonards Koens izdevis savu pirmo DVD – “Live in London” ar koncerta ierakstu, kas fiksēts 2008. gada vasarā Londonas 02 arēnā. Pērnvasar sniegtā...