Gulašs

Komentāri (15) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
dupline
ak imamta jums gan slikta diena gadijusies, ka shita aizsvilstas... kas ta to nezin ka nav pieklajigi taa rakstit. ai ai ai
29.10.2010. plkst. 21:01
Mia
100 % piekrītu Imantai!!! Katrā ziņā paldies arī par recepti tās īpašniekam.
02.05.2009. plkst. 14:58
Mia
100 % piekrītu Imantai!!! Katrā ziņā paldies arī par recepti tās īpašniekam.
02.05.2009. plkst. 14:58
hmm
Jaa, gulasham kaposti ne un ne! Gulash nak no Ungarijas, tatad gulasham jabut asam ,daudz aso sarkano piparu un noteikti tomati vai tomatu biezenis.
15.12.2008. plkst. 20:12
imanta
Tas nav gulašs, bet sakņu un gaļas sautējums!Gulaša neatņemema sastāvdaļa taču ir tomātu biezenis! Kā to var nezināt? Turklāt kāpostgalvas klātbūtne liecina par to, ka receptes devējam tā, laikam, ir arī galvas vietā. Nešubos, ka šis sautējums ir garšīgs, bet TAS NAV GULAŠS!
01.06.2008. plkst. 17:05
Mūsmājās gulašš ir iecienīts ēdiens!
30.09.2007. plkst. 10:48
oho ar kāpostiem , pirmo reiz ko tādu dzirdu...
01.08.2007. plkst. 10:01
piekrītu visiem komentētājiem >>>
06.07.2007. plkst. 13:29
esmu edusi.. ljoti garshigs - iesaku pamegjinat! :]
23.06.2007. plkst. 19:51
Mmmmmm! :))))
21.06.2007. plkst. 13:42
tas tik tiesam izskatas garsigi. bet pagatavots ir vel garsigaks. saku to pec savas pieredzes.
20.06.2007. plkst. 12:06
Mmmmm, izskatās garšīgi... Noteikti vajadzēs pamēģināt šādu pagatavot... :))
20.06.2007. plkst. 11:14
Nezinu kāpēc, man liekas gulašam jābūt sarkanā krāsā, bet arī šim nav ne vainas:))
18.06.2007. plkst. 10:18
vajag pamēģināt, izskatās ļoti garsīgi!!!
18.06.2007. plkst. 10:16
bMN LIEKAS KA TAS IR LJOTI NAMMIIGI!!!!
08.06.2007. plkst. 11:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 27. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Laika rezervuārs. Nele Zirnīte. Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 11.jūlija līdz 16.augustam būs skatāma mākslinieces Neles Zirnītes personālizstāde Laika rezervuārs....