Viltotās kotletes

Viltotās kotletes

Gaļu samaliet gaļas mašīnā un pievienojiet sāli un piparus. No masas veidojiet kotletes, katrai iekšā lieciet olā apviļātu siera šķēlīti, kotletes apviļājiet rīvmaizē un apcepiet sviestā. Pēc tam cepšanu turpiniet cepeškrāsnī, līdz kotletes ir gatavas. Kā garnējumu pasniedziet rīsus un dārzeņus. Dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (12)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
jap,labās!!!!
10.08.2008. plkst. 11:34
MArtins
Pateicos :) Tikko uzcepu, izskatās jau gardi!
19.06.2008. plkst. 20:05
Gards pildījums šīm kotletēm , ka mēli var norīt , nav vis nekāds viltojums !;
08.05.2008. plkst. 11:23
Varēja gan būtu neviltotās .
11.09.2007. plkst. 13:46
ircha
sis ir garsigas!!!
01.08.2007. plkst. 17:02

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgmus uz Mielavs un Pārcēlāji koncertiem" noslēgusies

Sveiks, latviešu mūzikas cienītāj!Mielavs un Pārcēlāji pagarina koncertturneju un dodas priecēt savus atbalstītājus lielākajās Latvijas pilsētās.Ja arī Tu vēlies lieliski pavadīt...