Gulašs

Gulašs

Gaļu sagrieziet mazos gredzentiņos, pievienojiet sāli un piparus, aplejiet ar sojas mērci un pievienojiet ar aukstu ūdeni atšķaidītu kartupeļu cieti. Atstājiet uz 20-30 min. Pēc tam cepiet gaļu, līdz tā ir gatava. Pasniedziet uz salātu lapām.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
hmm
Gulash ir ungaru nac. ediens un nekad netiek izmantota cukas gala. Tela, liellopa vai jera gala ar daudz garshvielam un asiem sarkaniem pipariem, lai mutee deg!
15.12.2008. plkst. 20:16
Nam nam!
10.08.2008. plkst. 10:13
garšīgi!
30.09.2007. plkst. 10:48
mm...gulashs :)
06.07.2007. plkst. 23:06
Gredzentiņi - tie ir aplīši un kvadrātiņi - ivetinja /////
06.07.2007. plkst. 13:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Solomona Geršova (1906, Daugavpils –1989, Ļeņingrada) piemiņas izstāde No Tamaras Fedotovas kolekcijas

2008.gada 7.martā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) vēr vaļā krievu postavangarda mākslas pārstāvja, mākslinieka no Daugavpils Solomona Geršova...