Gulašs

Gulašs

Gaļu sagrieziet mazos gredzentiņos, pievienojiet sāli un piparus, aplejiet ar sojas mērci un pievienojiet ar aukstu ūdeni atšķaidītu kartupeļu cieti. Atstājiet uz 20-30 min. Pēc tam cepiet gaļu, līdz tā ir gatava. Pasniedziet uz salātu lapām.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
hmm
Gulash ir ungaru nac. ediens un nekad netiek izmantota cukas gala. Tela, liellopa vai jera gala ar daudz garshvielam un asiem sarkaniem pipariem, lai mutee deg!
15.12.2008. plkst. 20:16
Nam nam!
10.08.2008. plkst. 10:13
garšīgi!
30.09.2007. plkst. 10:48
mm...gulashs :)
06.07.2007. plkst. 23:06
Gredzentiņi - tie ir aplīši un kvadrātiņi - ivetinja /////
06.07.2007. plkst. 13:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Mumiy Troll tūrē – Krievijas kulta grupa uzstāsies ar jaunu skanējumu

4. decembrī īpašās akcijas laikā visas 888 biļetes uz „Mumiy Troll LV” koncertu tika izpārdotas, taču arī šobrīd cena ir reāli zema – sākot no 12 latiem. Arēnā Rīga Mumiy Troll...