Gaļas ēdieni

Ar sieru un tomātiem pildīti siteņi

Ar sieru un tomātiem pildīti siteņi (1)

Pagatavošanas laiks 20-25 minūtes

Paredzēts 6 personām

Siteņi ar dārzeņiem

Siteņi ar dārzeņiem

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sitenis "Tavas - kebabs"

Sitenis "Tavas - kebabs"

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Befstroganovs ar kartupeļiem

Befstroganovs ar kartupeļiem

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Befstroganovs šveiciešu gaumē

Befstroganovs šveiciešu gaumē

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Jēra gaļa ar rokforas sieru

Jēra gaļa ar rokforas sieru

Pagatavošanas laiks 180 minūtes

Paredzēts 6 personām

Jēra gaļa ar garšvielām

Jēra gaļa ar garšvielām

Pagatavošanas laiks 180 minūtes

Paredzēts 8 personām

Jēra gaļa ar aprikozēm

Jēra gaļa ar aprikozēm

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Jēra gaļa pikantajā mērcē

Jēra gaļa pikantajā mērcē

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļas ribiņas ar granātāboliem

Aitas gaļas ribiņas ar granātāboliem

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sautēta aitas gaļa ar žāvētām melnajām plūmēm

Sautēta aitas gaļa ar žāvētām melnajām plūmēm

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa cepta folijā

Aitas gaļa cepta folijā

Paredzēts 3 personām

Gaļas sacepums

Gaļas sacepums

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Antrekoti ar augļiem

Antrekoti ar augļiem

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Antrekoti ar āboliem

Antrekoti ar āboliem

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 2 personām

Antrekoti ar šampinjoniem

Antrekoti ar šampinjoniem

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Antrekoti Bretaņas gaumē

Antrekoti Bretaņas gaumē

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 2 personām

Antrekots "Esterhazi"

Antrekots "Esterhazi"

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 4 personām

"Austriešu antrekots"

"Austriešu antrekots"

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 2 personām

"Trubiņas" no aknām

"Trubiņas" no aknām (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Regeja karaļi - Bob Marley’s band – „The Wailers“ atkal Tallinā!

Leģendārā grupa no Jamaikas „The Wailers“, kuras viens no dibinātājiem ir regeja kultūras karalis, populārais mūziķis Bobs Mārlijs, 14. jūlijā uzstāsies Piritas klostera drupās...