Lasītāju receptes

saulux3 2008-06-09

Zaļie spagetti


50 g spagetti makaronu,
pētersīļu zaļumu buntīte,
ēdamkarote saulespuķu sēklu,
ēdamkarote olīveļļas,
ēdamkarote linsēklu,
sāls ar jodu,
2 ēdamkarotes rīvēta parmezāna.

Makaronus izvāra, pētersīļu zaļumus samiksē vai sakapā kopā ar sieru, eļļu, linsēklām un sāli. Pasniedz

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAI Svētdienas sarunas muzejā

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs sagatavojis jaunu programmu 14 Svētdienas sarunām muzejā, kuras notiks laikā no 2008.gada septembra līdz decembrim.
Šo svētdien, 2008.gada 14.septembrī,...