Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-26

Cukīni ar makaroniem

500 g cukīni,
1 dl olīveļļas,
1/2 tējk. sāls,
2 dl skāba krējuma,
5 - 6 lielas bazilika lapas,
500 g spageti,
1 dl rīvēta siera,
ūdens,
sāls.

Apmēram puscentimetru biezas cukīni šķēlītes apcep olīveļļā- eļļu lej daudz un cukīni liek tikai vienā kārtā.
Visas apbrūninātās šķēlītes liek atpakaļ pannā un uzlej krējumu. Pievieno bazilika lapiņas un apm. 5 min. sautē.
Izvāra spageti. Traukā kārtām liek sieru , spageti un cukīni. Visu pārlej ar krējuma mērci.
Pārkaisa ar rīvētu sieru un pasniedz karstu.
Labu apeti !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Psihodēliskās mūzikas koncerts

14. augustā Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja pilotprojekta kim? un
nepieradinātās mūzikas festivāla „Skaņu mežs” oganizētajā koncertā
Spīķeros, Maskavas ielā 12/1. uzstāsies...