Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Ābolu , vaniiļas un spageti sacepums

500 g spageti makaronu
100 ml margarīna vai sviesta
4-5 olas
50 ml skāba krējuma
200 ml cukura
1 tējk. citrona sulas
3 tējk. vaniļas cukura vai pēc garšas
300 ml ābolu biezeņa
2 ēdamk. rozīņu
1 tējk. kanēļa

Verdošā sālsūdenī izvāra spageti, nokāš. Lielā traukā sajauc margarīnu , skābo krējumu , olas , cukuru , citrona sulu , vaniļas cukuru un ābolu biezeni.
Pievieno tam spageti un rozīnes. Iegūto masu lej ietaukotā veidnē , pārkaisa ar kanēli un 175 grādu temperatūrā cepešķrāsnī cep apm. 45 - 60 min.
Ja sacepums pārāk ātri brūnē , to pārklāj ar alumīnija foliju.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 27. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Fatman Scoop Rīgā

9. maijā Latvijā pirmo reizi viesojās Ņujorkas hip hop haipmens, šovmens un radio DJ Fatman Scoop.
Uz sarunu ar Irlaiks.lv klubā „Essential” pāris stundas pirms koncerta pats mākslinieks...