Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Ābolu , vaniiļas un spageti sacepums

500 g spageti makaronu
100 ml margarīna vai sviesta
4-5 olas
50 ml skāba krējuma
200 ml cukura
1 tējk. citrona sulas
3 tējk. vaniļas cukura vai pēc garšas
300 ml ābolu biezeņa
2 ēdamk. rozīņu
1 tējk. kanēļa

Verdošā sālsūdenī izvāra spageti, nokāš. Lielā traukā sajauc margarīnu , skābo krējumu , olas , cukuru , citrona sulu , vaniļas cukuru un ābolu biezeni.
Pievieno tam spageti un rozīnes. Iegūto masu lej ietaukotā veidnē , pārkaisa ar kanēli un 175 grādu temperatūrā cepešķrāsnī cep apm. 45 - 60 min.
Ja sacepums pārāk ātri brūnē , to pārklāj ar alumīnija foliju.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

R’n’R minifestivāls „United By Rock”

10., un 11. jūlijā notiks pirmais R’n’R minifestivāls „United By Rock”.
Pāsakuma autore ir R’n’R sabiedrotā Evita Pula, un ar viņas gādību uz
skatuves kāps ne tikai pašmāju,...