Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Ābolu , vaniiļas un spageti sacepums

500 g spageti makaronu
100 ml margarīna vai sviesta
4-5 olas
50 ml skāba krējuma
200 ml cukura
1 tējk. citrona sulas
3 tējk. vaniļas cukura vai pēc garšas
300 ml ābolu biezeņa
2 ēdamk. rozīņu
1 tējk. kanēļa

Verdošā sālsūdenī izvāra spageti, nokāš. Lielā traukā sajauc margarīnu , skābo krējumu , olas , cukuru , citrona sulu , vaniļas cukuru un ābolu biezeni.
Pievieno tam spageti un rozīnes. Iegūto masu lej ietaukotā veidnē , pārkaisa ar kanēli un 175 grādu temperatūrā cepešķrāsnī cep apm. 45 - 60 min.
Ja sacepums pārāk ātri brūnē , to pārklāj ar alumīnija foliju.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Madonna izdod savu garšīgāko albumu

13.maijā mūzikas izdevniecības Warner Bros apgādā klajā nāca pasaules popmūzikas dīvas nr.1 Madonnas jaunākais studijas albums “Hard Candy”....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0