Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Ābolu , vaniiļas un spageti sacepums

500 g spageti makaronu
100 ml margarīna vai sviesta
4-5 olas
50 ml skāba krējuma
200 ml cukura
1 tējk. citrona sulas
3 tējk. vaniļas cukura vai pēc garšas
300 ml ābolu biezeņa
2 ēdamk. rozīņu
1 tējk. kanēļa

Verdošā sālsūdenī izvāra spageti, nokāš. Lielā traukā sajauc margarīnu , skābo krējumu , olas , cukuru , citrona sulu , vaniļas cukuru un ābolu biezeni.
Pievieno tam spageti un rozīnes. Iegūto masu lej ietaukotā veidnē , pārkaisa ar kanēli un 175 grādu temperatūrā cepešķrāsnī cep apm. 45 - 60 min.
Ja sacepums pārāk ātri brūnē , to pārklāj ar alumīnija foliju.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0