Makaroni ar garnelēm un safrānu

Makaroni ar garnelēm un safrānu

Notīriet garneles, aplejiet ar nelielu daudzumu ūdens, pievienojiet vīnu, safrānu un sāli un vāriet 15 minūtes. Nokāsiet.

Cukini sagrieziet salmiņos, bet ķiploku un selerijas - šķēlēs. Papriku un čilli piparu sagrieziet salmiņos. Makaronus izvāriet. Sagatavotos dārzeņus cepiet eļļā 3 minūtes, tad pievienojiet garneles un cepiet vēl 1 minūti. Tad pielejiet garneļu novārījumu, pievienojiet sāli un piparus un uzvāriet. Pielieciet makaronus un zaļumus, samaisiet un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vīnu leju tā pavairāk , tad garneles sanāk īpašās ,,,
13.03.2008. plkst. 16:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Tagad LNMM var noskatīties režisora Pētera Krilova dokumentālo filmu par GUSTAVU KLUCI

No 2009.gada 3.jūnija Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pastāvīgajā ekspozīcijā, Gustava Kluča kabinetā tiek demonstrēta režisora Pētera Krilova dokumentālā filma „Klucis – nepareizais latvietis”....