Lasītāju receptes

moka 2008-06-30

Marinēti cāļa gabaliņi

Sastāvdaļas:
2 cāļi (katrs 600 - 700 g)
2 sīpoli
1 cirons
2 daiviņas ķiploka
malti melnie pipari
sāls

Pagatavošana:
Katru cali sagriež 8 daļās.
Marināde: citrona sulu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, pipariem un sasmalcinātiem ķiplokiem, kas sajaukti ar sāli. Marinādē iejauc cāļa gabaliņus un marinē 2 stundas.
Cep taukvāres katlā 12 - 15 minūtes 180*C.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Stevie Nicks izdod DVD ierakstu

Amerikāņu dziedātāja un grupas “Fleetwood Mac” dalībniece Stīvija Niksa (Stevie Nicks) mūzikas izdevniecības “Warner Bros.” apgādā izdevusi jaunu koncertierakstu DVD formātā –...