Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Cālis pikantā mērcē

Vajadzēs:
600 g cāļa fileju
1 paciņa Spicy Durban Curry kulinārijas mērces

Sagrieziet cāļa filejas četros gabalos. Gaļu apcepiet un pievienojiet karija mērci. Uz lēnas uguns sautējiet 15 minūtes.

Pikanta lēcu un kuskusa piedeva
1 tējkarote sasmalcinātu ķiploku
½ sīki sagriezta sīpola
Nomu Āfrikas garšviela
1 ēdamkarote sviesta
3 dl kuskusa
aptuveni 5 dl vistas buljona, ko pagatavo no Ina Paarman pulvera
Sālīti rieksti
Rozīnes
1 kārba Cabanon lēcu, bez šķidruma
Platlapu pētersīļi

Piedeva mazās bļodiņās
Peach Pickle čatnijs un Rainbow Cuisine dateļu un tomātu čatnijs

Apbrūniniet sasmalcinātu ķiploku, sīki sagrieztu sīpolu un kuskusu sviestā, pievienojiet Āfrikas garšvielu. Pieliejiet karstu buljonu, pievienojiet riekstus un rozīnes. Turpiniet sautēt uz lēnas uguns, kā norādīts uz paciņas. Pievienojiet lēcas un sakapātus pētersīļus. Pasniedziet pikanto cāli karija mērcē ar kuskusu, čatniju un naan maizi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Grupa “Pamatinstinkts” atgriežas ar jaunu dziesmu

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunu dziesmu publikas vērtējumam ir nodevusi 90.gadu deju mūzikas leģendas – grupas “Pamatinstinkts” dziedātāja un mūzikas autore Ilze Kalve. Dziesma ir...