Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Vistas stilbiņš no dienvidiem

1 svaigs vistas stilbiņš
1 neliels apelsīns
1 ābols
30 g vārītu rīsu
10 g marinētas kukurūzas
1 ēdamk. sarkanās paprikas
80 g zaļo zirnīšu
100 g augu eļļas
1 ēdamk. kečupa
1 svaigs gurķis
1 daiviņa ķiploka
2 tumšās olīvas
sāls , pipari, zaļumi

Vistas stilbiņu atdala no kaula , ierīvē ar sāli, pipariem un ķiploku, nedaudz izdauza ar gaļas āmuru. Uz apm . 30 min. uzliek slogu.
Ceturtdaļu apelsīna un ābolu nomizo , sagriež šķēlītēs un iepilda stilbiņā tā ,lai tas saglabātu formu.
EĻĻā cep gatavu. Rīsus apcep kopā ar kukurūzu , papriku un zaļajiem zirnīšiem.
Pasniedz ar tomātu mērci vai majonēzi, svaigiem āboliem , svaigiem gurķiem, mandarīniem un zaļumiem.


LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” izdotas Jāņa Ezeriņa „Noveles”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists piektais izdevums - rakstnieka Jāna Ezeriņa (1891- 1924) noveļu izlase. Aktieris Juris Strenga niansēti un intonatīvi bagātīgi...