Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Vistas stilbiņš no dienvidiem

1 svaigs vistas stilbiņš
1 neliels apelsīns
1 ābols
30 g vārītu rīsu
10 g marinētas kukurūzas
1 ēdamk. sarkanās paprikas
80 g zaļo zirnīšu
100 g augu eļļas
1 ēdamk. kečupa
1 svaigs gurķis
1 daiviņa ķiploka
2 tumšās olīvas
sāls , pipari, zaļumi

Vistas stilbiņu atdala no kaula , ierīvē ar sāli, pipariem un ķiploku, nedaudz izdauza ar gaļas āmuru. Uz apm . 30 min. uzliek slogu.
Ceturtdaļu apelsīna un ābolu nomizo , sagriež šķēlītēs un iepilda stilbiņā tā ,lai tas saglabātu formu.
EĻĻā cep gatavu. Rīsus apcep kopā ar kukurūzu , papriku un zaļajiem zirnīšiem.
Pasniedz ar tomātu mērci vai majonēzi, svaigiem āboliem , svaigiem gurķiem, mandarīniem un zaļumiem.


LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Liene Šomase sāk ar jaunu dienu!

Dziedātāja Liene Šomase aktīvi strādā pie sava pirmā solo albuma un šonedēļ radiostacijās sāks skanēt viņas pirmais radio singls “Jauna diena”.

“…Drīz vaļā vērs durvis...