Pīle želejā

Pīle želejā

Lai pagatavotu marinādi, sīpolus un dilles smalki sagrieziet, pielejiet sojas mērci, vīnu un 1 l ūdens. Aplejiet pīli ar iegūto marinādi un atstājiet uz stundu. Pēc tam pīli vāriet marinādē uz lēnas uguns, līdz tā ir gatava. Pēc tam pīli izņemiet ārā, atdzesējiet, sagrieziet 8 daļās un lieciet dziļā traukā. Lai pagatavotu želeju, 750 g buljona, kurā vārijās pīle, sajauciet ar cukuru un kanēli un vāriet uz lēnas uguns, līdz paliek puse no iesākumā esošā daudzuma. Tad izkāsiet, pievienojiet kartupeļu cieti, kas izšķīdināta nelielā ūdens daudzumā, un sakarsējiet. Ar želeju aplejiet pīli un atdzesējiet, līdz masa sabiezē. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nabaga pilite
02.11.2007. plkst. 07:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Dons izdod pēdējo albuma “Lelle” singlu

Radio stacijās nonācis Dona pēdējais singls “Dziesmiņa par krāniņiem un sirsniņām” no šogad izdotā albuma “Lelle”....