Pīle mērcē (2)

Pīle mērcē (2)

Pīli apcepiet līdz zeltainam brūnumam, liekot ar krūtiņu uz leju. Aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, vīnu, sagrieztus sīpolus un dilles, kariju, muskatriekstu, ingveru un sāli un vāriet uz lēnas uguns, līdz gaļa ir gatava. Lai pagatavotu mērci, pie 3 gl. buljona pievienojiet cukuru un vāriet buljonu, līdz paliek tikai puse no sākumā esošā buljona. Tad pievienojiet aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un vāriet, līdz mērce ir gatava. Pīli pasniedziet sagrieztu, sakarsētu, ieliktu traukā un aplietu ar mērci un dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labak cuciņu
02.11.2007. plkst. 07:26

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Sofijas Vitas Požlaites & Olimpiadas Daņilovas glezniecības izstāde “DVĒSELES SVĒTKI”

2007.gada 15.decembrī netālu no Rīgas uz pirmo personālizstādi aicināja divas draudzenes – baltkrieviete Olimpiada Daņilova un lietuviete Sofija Vita Poželaite....