Pīle mērcē (2)

Pīle mērcē (2)

Pīli apcepiet līdz zeltainam brūnumam, liekot ar krūtiņu uz leju. Aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, vīnu, sagrieztus sīpolus un dilles, kariju, muskatriekstu, ingveru un sāli un vāriet uz lēnas uguns, līdz gaļa ir gatava. Lai pagatavotu mērci, pie 3 gl. buljona pievienojiet cukuru un vāriet buljonu, līdz paliek tikai puse no sākumā esošā buljona. Tad pievienojiet aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un vāriet, līdz mērce ir gatava. Pīli pasniedziet sagrieztu, sakarsētu, ieliktu traukā un aplietu ar mērci un dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labak cuciņu
02.11.2007. plkst. 07:26

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Rokopera "Olivers" aizkustina skatītājus

6. maijā pirmizrādi piedzīvoja pirmā rokopera bērniem "Olivers", kuru pēc pazīstamā Čārlza Dikensa romāna "Olivera Tvista piedzīvojumi" motīviem veidojusi komponiste...