Pīle mērcē

Pīle mērcē

Pīli nomazgājiet, lieciet ar krūtiņu uz leju, aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, rīsu šņabi, sāli un vāriet uz lēnas uguns apmēram stundu. Tad apgrieziet otrādi un vāriet vēl 30 min. Gatavu pīli izņemiet no buljona, atdzesējiet un sadaliet 8 daļās. Lieciet dziļā bļodā. Mērces pagatavošanai ņemiet 3 gl. buljona, kurā vārijās pīle, pievienojiet cukuru, kanēli, sīpolus un vāriet uz lēnas uguns apmēram 1 stundu. Buljonu izkāsiet, pievienojiet kartupeļu cieti, kas izšķīdināta nelielā buljona daudzumā, un maisot vāriet. Tad noņemiet no uguns. Aplejiet pīli ar pagatavoto mērci un atdzesējiet. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
R
Pievienojiet rīsu šnabi.....kukū!
12.11.2014. plkst. 19:00
zoss gan ir baudita!
02.11.2007. plkst. 07:26
Sen kaut ko tādu nēsmu baudjusi!
24.10.2007. plkst. 16:03
žēl tās pīles - bet vispār garšīgi ^^^^^^
06.07.2007. plkst. 13:31
skats burvigs bet tikai ritvakar uzzinasu ekstravaganto garsu.
20.06.2007. plkst. 13:02

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Izdots grupas “Tālbraucēji” debijas albums “Par savējiem”

Laikā, kad doma “par savējiem” ir īpaši aktuāla, latviešu popmūzikas grupa “Tālbraucēji” nāk klajā ar savu debijas albumu “Par savējiem”, kurā apkopotas 12 grupas līdera...