Pīle mērcē

Pīle mērcē

Pīli nomazgājiet, lieciet ar krūtiņu uz leju, aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, rīsu šņabi, sāli un vāriet uz lēnas uguns apmēram stundu. Tad apgrieziet otrādi un vāriet vēl 30 min. Gatavu pīli izņemiet no buljona, atdzesējiet un sadaliet 8 daļās. Lieciet dziļā bļodā. Mērces pagatavošanai ņemiet 3 gl. buljona, kurā vārijās pīle, pievienojiet cukuru, kanēli, sīpolus un vāriet uz lēnas uguns apmēram 1 stundu. Buljonu izkāsiet, pievienojiet kartupeļu cieti, kas izšķīdināta nelielā buljona daudzumā, un maisot vāriet. Tad noņemiet no uguns. Aplejiet pīli ar pagatavoto mērci un atdzesējiet. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
R
Pievienojiet rīsu šnabi.....kukū!
12.11.2014. plkst. 19:00
zoss gan ir baudita!
02.11.2007. plkst. 07:26
Sen kaut ko tādu nēsmu baudjusi!
24.10.2007. plkst. 16:03
žēl tās pīles - bet vispār garšīgi ^^^^^^
06.07.2007. plkst. 13:31
skats burvigs bet tikai ritvakar uzzinasu ekstravaganto garsu.
20.06.2007. plkst. 13:02

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Jānis Paukštello piedāvā radošo vakaru/koncertu sēriju

Sākot ar 2009. gada 14.februāri dažādās Latvijas pilsētās norisināsies radošo  vakaru/koncertu cikls kopā ar JĀNI PAUKŠTELLO. Tautā iemīļotais un populārais mākslinieks šī...