Pamatēdieni

Provansas bifšteks

Provansas bifšteks

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Bifšteks no meža sēnēm

Bifšteks no meža sēnēm

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 4 personām

Bifšteks Šveices gaumē

Bifšteks Šveices gaumē

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sautēta aitas gaļa ar dārzeņiem

Sautēta aitas gaļa ar dārzeņiem

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 2 personām

Aitas gaļa ar pupiņu pākstīm un olu

Aitas gaļa ar pupiņu pākstīm un olu

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 2 personām

Aitas gaļa ar papriku

Aitas gaļa ar papriku

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar ogu mērci

Aitas gaļa ar ogu mērci (3)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar estragonu

Aitas gaļa ar estragonu

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar sēnēm

Aitas gaļa ar sēnēm

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar sinepēm un pistācijām

Aitas gaļa ar sinepēm un pistācijām

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar baziliku

Aitas gaļa ar baziliku

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar apelsīnu sulu

Aitas gaļa ar apelsīnu sulu (1)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 8 personām

Tvaicēta aitas gaļa

Tvaicēta aitas gaļa

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Aitas gaļa avokado trauciņos

Aitas gaļa avokado trauciņos

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa "Cara untums" mērcē

Aitas gaļa "Cara untums" mērcē

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 1 personām

Aitas gaļa marinādē ar tomātiem

Aitas gaļa marinādē ar tomātiem

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Liellopu gaļa sautēta alū

Liellopu gaļa sautēta alū

Paredzēts 4 personām

Liellopu gaļa alus mērcē

Liellopu gaļa alus mērcē

Pagatavošanas laiks 100 minūtes

Paredzēts 8 personām

Liellopu gaļa alū

Liellopu gaļa alū

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 3 personām

Liellopu gaļa piparmētru marinādē

Liellopu gaļa piparmētru marinādē

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 24. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Papardes zieda noslēpums

Jāņu nakts ir maģijas un brīnumu pilna. Viena no skaistākajām Jāņu nakts tradīcijām ir papardes zieda meklēšana. Paaudžu paaudzēm tautā klīst nostāsti par papardes ziedu, ko tikai...