Lasītāju receptes

Dateļu un kļavas sīrupa pasta

ligatt 2008-06-06

Dateļu un kļavas sīrupa pasta

Sastāvdaļas
Pasta 1 paciņa
Dateles 200 g
Kļavu sīrups 100 g
Ingvers 1 īkšķis
Dzērvenes pūdercukurā 1 paciņa

Pagatavošana
Novāra pastu gatavošanas ilgumā, kas rakstīts uz paciņas.
Paralēli uz pannas vari gatavot mērci.
Datelēm atdala kauliņus un met uz pannas, piegriež ingveru, un sautē līdz cukurs, kas ir datelēs, sāk karamelizēties. Tad lej pa virsu kļavu sīrupu un ber klāt dzērvenes pūdercukurā.
Visu pasautē vēl 2 min, un mērce gatava. Ja mājās ir kāds granātābols, dekorē ar to.
Iecilā pastu mērcē gatavs!


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Atbalsti Valmieras jaunos talantus! Ziedo Valmieras Mūzikas skolas kosmētiskajam remontam!

JCI Latvia organizē starptautisku labdarības projektu „Atbalsts Valmieras Mūzikas skolai” ar mērķi – veidot harmonisku un skaistu mācību vidi. Projekta pirmās daļas rezultātā...