Lasītāju receptes

Frikadeļu pastas mērce

ligatt 2008-06-06

Frikadeļu pastas mērce

Sastāvdaļas
malta cūkgaļa 700 g
svaigs baziliks 1 bunte
ābolu etiķis 50 ml
tomātu pasta 200 g

Pagatavošana
Pusi pannas pielej ar ūdeni un liek vārīties. Maltu cūkgaļu sajauc ar svaigu baziliku, pielej etiķi, pieber sāli un piparus. Veido mazas bumbas un liec pannā sautēties. Tad pakrata pannu, lai bumbas apmaisās. Kādās 3-4 min tās ir gatavas. Tad liek klāt tomātu pastu – ne kečupu, ne tomātu mērci, bet PASTU. Var nemaz nemaisīt - pasta pati ievilksies gaļā un veidos gardu mērci, jo no gaļas izvārīsies arī maigs buljons.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Sony Music” apgādā dziedātājs Eros Ramazzotti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”)....