Lasītāju receptes

Frikadeļu pastas mērce

ligatt 2008-06-06

Frikadeļu pastas mērce

Sastāvdaļas
malta cūkgaļa 700 g
svaigs baziliks 1 bunte
ābolu etiķis 50 ml
tomātu pasta 200 g

Pagatavošana
Pusi pannas pielej ar ūdeni un liek vārīties. Maltu cūkgaļu sajauc ar svaigu baziliku, pielej etiķi, pieber sāli un piparus. Veido mazas bumbas un liec pannā sautēties. Tad pakrata pannu, lai bumbas apmaisās. Kādās 3-4 min tās ir gatavas. Tad liek klāt tomātu pastu – ne kečupu, ne tomātu mērci, bet PASTU. Var nemaz nemaisīt - pasta pati ievilksies gaļā un veidos gardu mērci, jo no gaļas izvārīsies arī maigs buljons.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Izvirzīti Purvīša balvas 2008.gada otrā ceturkšņa nominanti

Augusta sākumā Purvīša balvas neatkarīgo ekspertu darba grupa izvērtēja 2008.gada otrā ceturkšņa (aprīļa – jūnija) notikumus Latvijas vizuālajā mākslā, rezultātā balvas fināla...