Lasītāju receptes

Frikadeļu pastas mērce

ligatt 2008-06-06

Frikadeļu pastas mērce

Sastāvdaļas
malta cūkgaļa 700 g
svaigs baziliks 1 bunte
ābolu etiķis 50 ml
tomātu pasta 200 g

Pagatavošana
Pusi pannas pielej ar ūdeni un liek vārīties. Maltu cūkgaļu sajauc ar svaigu baziliku, pielej etiķi, pieber sāli un piparus. Veido mazas bumbas un liec pannā sautēties. Tad pakrata pannu, lai bumbas apmaisās. Kādās 3-4 min tās ir gatavas. Tad liek klāt tomātu pastu – ne kečupu, ne tomātu mērci, bet PASTU. Var nemaz nemaisīt - pasta pati ievilksies gaļā un veidos gardu mērci, jo no gaļas izvārīsies arī maigs buljons.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...