Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

1. Sadala brokoļa ziedkopu mazākos gabaliņos.
2 1.jpg - 14.9 KB
2. Tad sasmalcina papriku un pārējos dārzeņus.
2 2.jpg - 12.27 KB
3. Ielej vok pannā eļļu un uzsilda uz nelielas liesmas.
2 3.jpg - 6.96 KB
4. Sakapā ķiploku un kopā ar tofu kubiciņiem liek uz pannas. Tad pievieno vienu tējkaroti rīsu vīna un 2 tējkatotes rīsu etiķa. Oregano, melnos piparus un ingveru pievieno pēc garšas un visu pāris minūtes karsē uz vidēji karstas liesmas.
2 4.jpg - 8.56 KB
5. Tad pievieno 2 ēdamkarotes sojas mērces un maksimālā karstumā cep vēl vienu minūti. 2 8.jpg - 9.84 KB
6. Tad pievieno dārzeņus un, ja vēlas, vēl vienu karoti rīsu vīna etiķa.
2 9.jpg - 13.44 KB
7. Dārzeņiem pievieno sezama sēkliņas un visu samaisa.
2 99.jpg - 13.09 KB
8. Pēc 3 – 5 minūtēm brokoļi nedaudz sarūk un sīpoli vairs nav tik kraukšķīgi. Arī sparģeļi ir jau gatavi. Tie kas vēlas, lai garšvielas labāk sasūvcas dārzeņos var vēl turpināt cepšanu, tomēr šis ēdiens būs garšīgāks, ja dārzeņi būs kraukšķīgi un tikai nedaudz apceti no ārpuses.
2 6.jpg - 10.14 KB
9. Pirms pasniegšanas dārzeņus samaisa. Labu apetīti.
2 5.jpg - 12.84 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmā pārtikas prece ar svītru kodu bija Wrigley’s košļājamā gumija

Pasākumi

Lailas Balodes personālizstāde Cēsu izstāžu namā

No 19. jūnija līdz 15. jūlijam Cēsu Izstāžu namā būs skatāma Lailas Balodes 50 gadu jubilejas izstāde ''Piektā''. Tā  ir plaša  ekspozīcija, kurā izstādīti ap 60 akvareļi,...