Veģetārie pupiņu plācenīši

Veģetārie pupiņu plācenīši

1. Konservētajām pupiņām notecina šķidrumu un liek bļodā kopā ar kokosriekstu skaidiņām, kariju, sakapātiem lokiem un  koreandru. Visu sastrādā viendabīgā biezenī. Tad pievieno miltus, garšvielas un visu labi samaisa.
3 2.jpg - 11.74 KB
2. Uz karstas pannas lej 1 – 2 ēdamkarotes olīveļļas un cep plācenīšus uz vidēji karstas liesmas.
3 3.jpg - 10.99 KB
3. Kad plācenīši no vienas puses apcepušies zeltīti brūni, tos apgriež uz otru pusi, nedaudz uzspiežot saplacina, un turpina cepšanu.
3 4.jpg - 12.23 KB
4. Kad plācenīši gatavi, tos pasniedz kopā ar laima šķēlītēm, čili mērcīti vai kādām citām piedevām pēc izvēles. Labu apetīti.
3 1.jpg - 10.08 KB

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vhh
ja man būtu pupiņas, es uztaisītu. negribās skriet uz veikalu, eh :(
25.11.2010. plkst. 14:03

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Sofijas Vitas Požlaites & Olimpiadas Daņilovas glezniecības izstāde “DVĒSELES SVĒTKI”

2007.gada 15.decembrī netālu no Rīgas uz pirmo personālizstādi aicināja divas draudzenes – baltkrieviete Olimpiada Daņilova un lietuviete Sofija Vita Poželaite....