Lasītāju receptes

d_kundze 2009-01-16

Sīpolu zupa ar baltvīnu

Sastāvdaļas:
1) 4 sīpoli
2) 50 g sviesta
3) 1ēd miltu
4) 3/4 ūdens
5) buljona kubiciņš
6) baltvīns

Pagatavošana:
Sīpolus sagriež ripiņās, sadala gredzenos, apcep sviestā uz pannas, kamēr sāk zeltēt un kļūst caurspīdīgi, pārber ar miltiem, apbrūnina. Katliņā uzvāra 3/4 l ūdens, izšķīdina buljona kubiņu, pieber apceptos sīpolus un vāra uz lēnas uguns min 40. Tad pievieno baltvīnu un uzvāra.
Paniedzot pārkaisa ( es parasti tā daru) ar smalki sarīvētu čederas sieru.
Lai garšo, pašam un vēderam prieks!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Pandas pārsteidz, uz skatuves metoties no jumta

Divas pandas no grupas "Instrumenti" Postitivus festivāla iepriekšballē viesus pārsteidza, ar trosēm nolaižoties no 10 metru augstuma.

 ...