Lasītāju receptes

ciruls 2008-04-18

Aukstā piena zupa ar burkāniem un biezpienu

3 burkāni
100 g biezpiena
2 ēdamk. rozīņu
1/2 L piena
3 ēdamk. krējuma
1/2 L ūdens
sāls

Uz rupjas rīves sarīvētus burkānus un noskalotas rozīnes pārlej ar ūdeni.
Visu vāra 2- 3 min., tad atdzesē. Pievieno biezpienu , pienu , krējumu.
Pasniedz aukstu.
LAI IZDODAS!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

“Čikāgas Piecīšu” katalogs pieejams lejupielādei

Sadarbībā ar Platforma Music leģendārā Amerikas latviešu ansambļa “Čikāgas Piecīši” katalogs pirmoreiz pieejams digitālā formātā interneta vietnē www.PlatformaMusic.lv....