Lasītāju receptes

blondaaaa 2008-07-29

Kabači

Sastāvdaļas:
kabači
garšvielas - sāls, pipari, citas
olas,
milti
eļļa
rīvmaize

Tā kā nāk kabaču laiks, griēju pievienot kabaču receptes:
Ļoti vienkārši pagatavojami.
Kabaci sagriež šķēlītes, apvārta garšvielās un atstāj uz 10 min ievilkties. Tad apviļā miltos, olā un rīvmaizē un cep. Sanāk kraukšķīga garoziņa.
Orts variants ir sagriezt un salikt garšvielas, plus vēl traukā pievienot eļļu un to visu likt cepeškrāsnī grillēties. Traukam, protams, jābūt karstum izturīgam.
Kabačus var likt klāt arī omletei.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 26. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Portugāļu flīžu māksla

No 4.marta Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja vestibilos būs skatāma ļoti interesanta portugāļu flīžu mākslas izstāde....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0