Lasītāju receptes

blondaaaa 2008-07-29

Kabači

Sastāvdaļas:
kabači
garšvielas - sāls, pipari, citas
olas,
milti
eļļa
rīvmaize

Tā kā nāk kabaču laiks, griēju pievienot kabaču receptes:
Ļoti vienkārši pagatavojami.
Kabaci sagriež šķēlītes, apvārta garšvielās un atstāj uz 10 min ievilkties. Tad apviļā miltos, olā un rīvmaizē un cep. Sanāk kraukšķīga garoziņa.
Orts variants ir sagriezt un salikt garšvielas, plus vēl traukā pievienot eļļu un to visu likt cepeškrāsnī grillēties. Traukam, protams, jābūt karstum izturīgam.
Kabačus var likt klāt arī omletei.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Starptautiska izstāde „Zīmes tautas lietišķajā mākslā”

Laikā no 2009.gada 18. jūnija līdz 16. augustam Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra sadarbībā ar Latviešu tautas mākslas savienību un valsts aģentūru „Latvijas...