Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Vecgada kārums.

Sastāvdaļas:

1. 200 g žāvētu jūras asaru vai mencas
2. 200 g vārītu kartupeļu
3. 80 g marinētu šampinjonu
4. 80 g eļļas
5. lociņi
6. sinepes
7. sāls



Pagatavošana:

Žāvētai zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Šampinjonus sīki sakapā.

Visu sajauc. Eļļu saputo ar sinepēm ( pēc garšas ), pārlej salātiem. Pēc garšas var pievienot sāli. Dekorē ar sakapātiem lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz grandiozākajiem mācību gada atklāšanas svētkiem – "Studentu Paradīze"

Ir noticis neticamais, lai sarīkotu visu laiku lielākos studentu svētkus "Studentu Paradīze", kopā ir apvienojušies 14 Latvijas lielāko augstskolu studenti. 4.augustā,...