Lasītāju receptes

Marinētas garneles

vera 2008-07-14

Marinētas garneles

Sastāvdaļas
300 g lobītu garneļu
2 tomāti
salāti, vislabāk dažādi salātu veidi

Marināde
100 ml sasmalcināta svaiga bazilika
50 ml sasmalcinātu diļļu
75 ml eļļas
2 ēdamkarote izspiesta citrona sulas
1 ēdamkarote niedru cukura
1 tējkarote smalki sagrieztas citrona miziņas


Nomizo tomātus un izņem sēklas. Sagriez tomātus kubiņos. Sajauc garneles un tomātu kubiņus.
Sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas. Uzlej marinādi uz garnelēm un tomātiem.

Vienu lielu servēšanas trauku un četras porciju bļodiņas izklāj ar salātu lapu. Sadali garneļu maisījumu traukos. Pasniedz ar labu maizi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Popmūzikas karaliene Madonna uzstāsies Baltijā

Koncertaģentūra "FBI" paziņo: 4. augustā Tallinā, Dziesmu svētku estrādē norisināsies vienīgais slavenās mūziķes Madonnas koncerts Baltijā. Popmūzikas karaliene Igaunijā...