Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Puravu salāti

1. 2 puravu baltās daļas
2. 2 vidēja lieluma āboli
3. 1 šķēle kāļa
4. 1/4 selerijas saknes
5. 1/2 glāzes majonēzes
6. diļļu vai pētersīļu zaļumi



Nomazgātus puravus sagriež plānās ripiņās, kāli un seleriju sarīvē. Visus produktus sajauc ar majonēzi un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Vārda Jānis maģiskā nozīme

24. jūnijā Jāņi svin vārda dienu. Jānis - Vislatviskākais vārds, kuram ir vislielākā tipu dažādība.
Pirmais tips. Vīrišķīgais Jānis. Iejūtīgs kolēģis, pa¬sakains bērnu tēvs,...