Lasītāju receptes

Kartupeļu salāti ar garšvielām

vera 2008-07-07

Kartupeļu salāti ar garšvielām

Sastāvdaļas
8–10 vidēji lieli kartupeļi
4 sakapātas bekona šķēles
1/2 puravs ripiņās
1 lapu selerijas kāts ripiņās
2 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
25 ml ūdens
25 ml eļļas
100 ml vīna etiķa
50 ml niedru cukura
1/2 tējkarote sāls
šķipsna tikko samaltu piparu



Šie siltie kartupeļu salāti ar bekonu ir patiesi labi.
Pasniedz to kā piedevu pie gaļas ēdieniem vai vienus pašus.

1. Novāri kartupeļus. Nomizo un sagriez šķēlēs.

2. Apcep cepamā pannā bekonu uz vidējas uguns bez taukiem.

3. Pieliec pannā puravu un seleriju un apcep.

4. Sajauc pārējās sastāvdaļas lielā bļodā. Beigas pieliec kartupeļus, bekonu un dārzeņus. Pasniedz tūlīt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Izdots pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”

Ar Rūjienas tūrisma informācijas centra (TIC) iniciatīvu izdots jauns pastkaršu komplekts ,,Rūjienas koka apbūve”, kurā ir 9 pastkartes ar koka ēku attēliem, kas vēl šobrīd...