Lasītāju receptes

Pastas salāti

ligatt 2008-06-06

Pastas salāti

Sastāvdaļas
pasta 1 paciņa
olīveļļa
ķiploks 1 gab.
kaperu ziedi 1 burciņa
svaigs baziliks 1 bunte
vītināta cūkgaļa 2 paciņas
cietais siers
sāls
pipari

Pagatavošana
Vāra ūdeni, kuram pieliek 1 ēdamkaroti sāls un nedaudz olīveļļas.
Kad ūdens vāras jau kādas 3-5 min, liec iekšā pastu un vāri tik ilgi, cik rakstīts uz paciņas.
Liekot pastu, iemet arī veselu ķiploku.

Mērce:
3 ēdamkarotes olīveļļas sajauc ar sauju svaiga bazilika, 1 sauju cietā siera, 1 burciņu mazo kaperu (ziedu). Kad pasta novārīta, izņem ārā ķiploku, notīri – piejauc to mērcei.

Pa virsu pastai kārto cietā siera šķēles un vītinātu cūkgaļu.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Izstāde „Latvijas Restauratoru biedrībai – 20”

No 11.06 - 11.07.2009. Rīgā, Mencendorfa namā skatāma Latvijas Restauratoru biedrības jubilejas izstāde. Tajā piedalās restauratori, kas pārstāv dažādas restaurācijas specializācijas....