Lasītāju receptes

Pastas salāti

ligatt 2008-06-06

Pastas salāti

Sastāvdaļas
pasta 1 paciņa
olīveļļa
ķiploks 1 gab.
kaperu ziedi 1 burciņa
svaigs baziliks 1 bunte
vītināta cūkgaļa 2 paciņas
cietais siers
sāls
pipari

Pagatavošana
Vāra ūdeni, kuram pieliek 1 ēdamkaroti sāls un nedaudz olīveļļas.
Kad ūdens vāras jau kādas 3-5 min, liec iekšā pastu un vāri tik ilgi, cik rakstīts uz paciņas.
Liekot pastu, iemet arī veselu ķiploku.

Mērce:
3 ēdamkarotes olīveļļas sajauc ar sauju svaiga bazilika, 1 sauju cietā siera, 1 burciņu mazo kaperu (ziedu). Kad pasta novārīta, izņem ārā ķiploku, notīri – piejauc to mērcei.

Pa virsu pastai kārto cietā siera šķēles un vītinātu cūkgaļu.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Sofijas Vitas Požlaites & Olimpiadas Daņilovas glezniecības izstāde “DVĒSELES SVĒTKI”

2007.gada 15.decembrī netālu no Rīgas uz pirmo personālizstādi aicināja divas draudzenes – baltkrieviete Olimpiada Daņilova un lietuviete Sofija Vita Poželaite....