Spinātu salāti ar sarkanajiem sīpoliem, grauzdētiem pekanriekstiem un aveņu sīrupu

Spinātu salāti ar sarkanajiem sīpoliem, grauzdētiem pekanriekstiem un aveņu sīrupu

1. Uz pannas izkausē sviestu. Tad 10 minūtes pannā uz vidēji karstas liesmas apcep pakanriekstus un cukuru. Ļauj pekanriekstiem atdzist.
A1.jpg - 21.42 KB
2. Smalki sagriež sarkano sīpolu.
A2.jpg - 12.82 KB
3. Spinātus sajauc ar sīpoliem, aveņu sīrupu un like uz šķīvja. Virsū kārto pekanriekstus un svaigas avenes. Salātiem pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus, pārslaka balzāmetiķi un pasniedz. Labu apetīti.
A3.jpg - 13.99 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

Starptautiskais mākslu sinerģijas festivāls „i-deja” aicina ikvienu ieskatīties dejas un teātra daudzveidīgajā pasaulē

Vai ir robežas starp dažādām mākslu disciplīnām? Kas ir improvizācija? Kas notiek ar izpildītāju izrādes tapšanas laikā un uz skatuves? Kā un kur top izrāde? Galvā? Telpā? Visumā?...