Lasītāju receptes

Cūkas ribiņas apelsīnu sulā

jolcis 2008-07-24

Cūkas ribiņas apelsīnu sulā

Sastāvdaļas:

500 g ribiņas
Pa šķipsniņai sāls un pipari,
2 ēdamkarotes miltu,
1 tējkarote sezamsēkliņu
A
svaigi spiesta 1 apelsīna sula,
1 ēdamkarote cukura,
2 ēdamkarotes etiķa,
3 ēdamkarotes ūdens
B
2 ēdamkarotes ūdens,
1 ēdamkarote cietes
1. Ribiņas sagriež 3cm lielos gabalos, marinē ar sāli un pipariem ne mazāk kā vienu stundu. Apvārta ribiņas miltos un cep lielā karstumā, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Izņem un notecina eļļu.

2. Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas, pievieno (a) maisījumu un uzvāra. Liek pannā apceptās ribiņas un karsē 2 minūtes, uzbiezina ar (b) sastāvdaļām. Liek servējamā traukā un pārkaisa ar sezamsēkliņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Grupa “Nothing Special” piedāvā savu pirmo dziesmu “Taupi” ar Raiņa vārdiem

Ierasts uzskatīt, ka Raiņa dzeja jau sen nogūlusi latviešu literatūras klasikas plauktos un vidusskolu obligātās literatūras klāstā, taču dažas Raiņa rindas, iespējams, šobrīd pateic...