Lasītāju receptes

Kirstenas foreles ēdiens

jolcis 2008-07-24

Kirstenas foreles ēdiens

800g –1 kg foreles filejas, bez ādas, bez asakām
250g bekona
4 lieli burkāni
3-4 puravi
2 dl baltvīna (ja vēlas)
Sāls, pipari

Liek foreles fileju uz plāts un apkaisa ar sāli un pipariem. Nedaudz apcep bekonu. Sarīvē burkānus pāri zivij. Sagriež puravus plānos gabaliņos un apber ar tiem zivi. Liek bekonu virsū. Pievieno baltvīnu un apsedz zivi ar foliju un cep 30 minūtes 180oC temperatūrā. Noņem foliju un cep vēl 10 minūtes.

Pasniedz ar vārītiem kartupelīšiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Mērija Dž. Blaidža par laimi un sāpēm jaunajā albumā

Amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Mērija Džeina Blaidža (Mary J. Blige) ir gatava iepriecināt visus ritmblūza cienītājus ar savu jaunāko studijas albumu “Growing Pains”....