Lasītāju receptes

Vista karija mērcē

jolcis 2008-07-24

Vista karija mērcē

800 g vistas;
4 ēdamkarotes karija pulvera;
3 kartupeļi;
3 tējkarotes sāls;
puse sakapāta sīpola;
1 tējkarote cukura;
3 daiviņas sakapāta ķiploka;
daži pilieni vīna

1. No vistas gaļas izgriež kaulus; gaļu un kartupeļus sagriež mazos kubiņos. Iemarinē ar 2 ēdamkarotēm karija pulvera uz pusstundu.
2. Kartupeļus apcep brūnus.
3. Pannā sakarsē 3 ēdamkarotes eļļas un apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno atlikušās 2 ēdamkarotes karija pulvera un vistas gaļas gabaliņus, samaisa un turpina cept. Kad sāk izdalīties smarža, pievieno vīnu un aukstu ūdeni (tā, lai apklātu gaļu). Uzliek vāku un sutina 15 minūtes. Pievieno sāli un cukuru.
4. Liek klāt ceptos kartupeļus un sutina vēl 10 minūtes.
5. Pasniedz galdā ar vārītiem rīsiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Augusta beigās sāksies Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA

No 29. augusta līdz 10. oktobrim Rīgā notiks Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī gada mākslas pasākumiem Latvijā, ietverot...