Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-15

Ola kartupeļu kažokā

Sastāvdaļas:
1 liels ar mizu vārīts kartupelis
1 ola
Sāls
pipari
Salātlapa
100g biezpiena
1 tēj.k. krējuma
Puse tomāta
Dilles vai pētersīļa

Pagatavošana:

Ar mizu vārītajam kartupelim nogriež virsiņu un izdobj vidu tā, lai tajā varētu iešķelt olu.

Izdobto kartupeli liek artaukvielām ieziestā veidnītē, iešķeļ olu, pārkaisa arsāli, pipariem un liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temp. uz 15 min, līdzola sarecē.

Izņemto kartupeļa mīkstumu sajauc kopā ar biezpienu un krējumu, pievieno sasmalcinātus zaļumus.

Izcepto kartupeli liek šķīvī uz salātu lapas, klāt pasniedz ar zaļumiem sajaukto kartupeļa biezpienu un tomētu šķēlītes

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Konkurss "Uzdod jautājumu un satiec SCOOTER!" noslēdzies

Lai gan akcija ar iespēju laimēt ieejas biļetes uz Ogres estrādes noslēguma pasākumu ar "party" grupas Scooter piedalīšanos ir noslēgusies, pārsteigumi vēl nav galā......