Lasītāju receptes

Cepta dorada ar laimu

ligatt 2008-06-15

Cepta dorada ar laimu

1 dūšīgam ēdājam
gatavošanas laiks: 30 minūtes

vesela dorada (ap 250–350 g)
sāls
malti baltie pipari
1 ēdk. kausēta sviesta
1/2 laima
1 pētersīļa zariņš
1 ēdk. kaperu

Citrusaugļi lieliski saprotas ar zivīm. Šoreiz izmantosim laimu,bet citreiz var pamēģināt šo recepti ar citronu vai apelsīnu.

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Iztīra zivi, atstāj klāt galvu, bet izņem žaunas. Ierīvē ar sāli, pipariem un pārziež ar kausēto sviestu. Sagriež laimu plānās šķēlītēs. Ieliek vēdera dobumā 3–4 laima šķēlītes un pētersīļa zariņu. Uz nelielas plāts liec zivs lieluma cepamā papīra gabalu, uz tā – zivi. Virsū uzliec atlikušās laima šķēlītes. Cep apmēram 20–25 minūtes. Pasniedz veselu ar lapu salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

„Zaļā 4diena” kopā ar “Mofo” un “Dun Dun”

Turpinot aizsākto koncertu sēriju, „Zaļā 4diena” aicina visus uz nākamo
pasākumu 13. augustā 21:00 uz peldošās darbnīcas, Andrejsalā.

Šajā
reizē koncertēs divas lieliskas...