Lasītāju receptes

Pildīta vistas fileja

ligatt 2008-06-15

Pildīta vistas fileja

2 ēdājiem
gatavošanas laiks : 30 minūtes

2 vistas filejas
30 g mīksta sviesta plus nedaudz fileju apcepšanai
1/2 tējk. sāls
1 ēdk. sasmalcinātu diļļu
1 ēdk. sasmalcinātu pētersīļa lapu
2 sasmalcinātas salvija lapas
2 gabaliņi saulē kaltētu tomātu

Vistas fileja ir viens no visvienkāršāk pagatavojamiem ēdieniem.Galvenais,lai tā netiktu pārcepta, jo tad tā būs sausa. Sulīgumu vari panākt ar dažādiem pildījumiem.
Pagatavo zaļumu sviestu. Sāli, dilles, pētersīļus un salvijas saliek piestiņā un pāris minūšu intensīvi berž. Iegūto masu samīca ar sviestu. Ja nav stampiņas, zaļumus vienkārši ļoti sīki sakapā un rūpīgi samīca ar sviestu.Cep filejas. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Vistas filejā ar asu nazi izdara horizontālu iegriezumu, cenšoties izveidot kabatu, kurai būtu pēc iespējas mazāka atvere. Tajā iestum tomāta gabaliņu un kādu ēdamkaroti zaļā sviesta. Ļoti karstā pannā apcep filejas no katras puses aptuveni pusminūti – lai aprauj brūnu garoziņu. Pārziež ar atlikušo sviestu un liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm. Pasniedz ar salātiem, kartupeļiem, rīsiem, pastu...


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

„ŠONA DEJU STUDIJA” pieņem darbā jaunu profesionālu horeogrāfu no Amerikas Savienotajām Valstīm

No šī gada augusta, „ŠONA DEJU STUDIJAS” audzēkņiem, kā arī citiem dejot gribētājiem, būs iespēja apgūt deju horeogrāfiju un tehniku pie profesionāla deju pasniedzēja no Amerikas Savienotajām Valstīm....