Lasītāju receptes

Risotto ar liellopa gaļu un garnelēm

ligatt 2008-06-06

Risotto ar liellopa gaļu un garnelēm

Sastāvdaļas
500 g liellopu filejas
500 g baraviku
500 g Arborio rīsu
200 g Parmezāna siera
12 tīģergarneles
100–200 g baltvīna
4 sīpoli
4 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes eļļas
buljona kubiņš
Vegeta
sāls
200 g ūdens

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus.
Pievieno vīnu un rīsus.
Sautē, pievienojot ūdeni un buljona kubiku.
Citā pannā apcep sēnes, pievieno sāli.
Rīsus sautē apmēram pusstundu, ik pa laikam pielejot ūdeni.
Notīra garneles.
Sagriež liellopu fileju šķēlēs un nedaudz izklapē. Pārkaisa ar garšvielām.
Apceptās sēnes pieliek pie risoto un samaisa.
Viegli apcep liellopu filejas šķēles.
Risoto pierīvē Parmezāna sieru.
Apcep garneles. Dekorēšanai izmanto timiānu, rozmarīnu,
mazos tomātiņus un olīvas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Aizvadīts otrais jauno Latvijas izpildītāju koncerts sadarbībā ar Onyx Records

Šī gada 25. aprīlī, bārā/restorānā „CATS” notika mūzikas portāla Onyx Records izpildītāju koncerts. Tā mērķis bija popularizēt jaunos Latvijas izpildītājus, kā arī pieteikt...