Lasītāju receptes

Risotto ar liellopa gaļu un garnelēm

ligatt 2008-06-06

Risotto ar liellopa gaļu un garnelēm

Sastāvdaļas
500 g liellopu filejas
500 g baraviku
500 g Arborio rīsu
200 g Parmezāna siera
12 tīģergarneles
100–200 g baltvīna
4 sīpoli
4 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes eļļas
buljona kubiņš
Vegeta
sāls
200 g ūdens

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus.
Pievieno vīnu un rīsus.
Sautē, pievienojot ūdeni un buljona kubiku.
Citā pannā apcep sēnes, pievieno sāli.
Rīsus sautē apmēram pusstundu, ik pa laikam pielejot ūdeni.
Notīra garneles.
Sagriež liellopu fileju šķēlēs un nedaudz izklapē. Pārkaisa ar garšvielām.
Apceptās sēnes pieliek pie risoto un samaisa.
Viegli apcep liellopu filejas šķēles.
Risoto pierīvē Parmezāna sieru.
Apcep garneles. Dekorēšanai izmanto timiānu, rozmarīnu,
mazos tomātiņus un olīvas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

„Klusā pretošanās. Krievu piktoriālā fotogrāfija. 1900-1930”

1920.-30.g. krievu fotoavangards –Aleksandrs Rodčenko, Els Ļisickis, Boriss Ignatovičs u.c. – pārcietuši totalitārā režīma vajāšanas un represijas, kļuva par Krievijas un vispasaules...