Lasītāju receptes

Teļa gaļas sautējums

ligatt 2008-06-06

Teļa gaļas sautējums

Sastāvdaļas
Teļa gaļa
Sīpoli
Bišu maize
Kaņepju sviests 1 tējkarote
Dzērvenes
Tumšais alus 1/3 pudeles
Sāls, pipari
Čili pipars 1 gab.
Lauru lapas
Olīveļļa

Pagatavošana
Lauru lapas liek uz sakarsētas pannas un apcep.
Gaļu sagriež gabaliņos, liek pannā pie lauru lapām. Uzlej nedaudz olīveļļu. Pievieno sāli, sasmalcinātus sīpolus, lauku sviestu, piparus, mazliet Bišu maizi, kaņepju sviestu un dzērvenes. Čili piparu pievieno pēc vēlēšanās.
Visam pārlej tumšo alu un atstāj sutināties, kamēr gaļa mīksta. Apmēram 15 – 20 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 26. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgumu uz Scorpions koncertū" noslēgusies

Sveiks, lasītāj!
4.novembrī multifunkcionālajā halē „Arēna Rīga” savas 2008.gada turnejas ietvaros koncertēs rokmūzikas veterāni - pasaulslavenā vācu rokgrupa Scorpions.  ...