Liellopa steiks filipīniešu gaumē

Liellopa steiks filipīniešu gaumē

1. Rūpīgi sasmalcina ķiploku. Sīpolus sagriež gredzenos, kartupeļus daiviņās. Liellopa gaļu sagriež plānās sloksnītēs.
 8 2.jpg - 11.95 KB
2. Pagatavo marinādi, sajaucot pusi sasmalcinātā ķiploka, sojas mērci, laima sulu, cukuru, sāli un piparus.
8 3.jpg - 10.97 KB
3. Steika sloksnītes pārlej ar marinādi un atstāj 30 minūtes ievilkties.
8 4.jpg - 12.54 KB
4. Kartupeļu daiviņas liek cepties eļļā uz pannas.
8 5.jpg - 7.51 KB
5. Kad kartupeļi apcepti zeltaini brūni, tos atliek malā.
8 9.jpg - 9.92 KB
6. Tajā pašā pannā apcep atlikušos ķiplokus, tad pievieno marinēto gaļu un visu cep, līdz gaļa apbrūnē.
8 6.jpg - 14.35 KB
7. Tad gaļai pievieno mērcīti, kuru pagatavo uz pusēm sajaucot nedaudz marinādes un ūdens. Kad gaļa kļūst mīksta, tai pievieno kartupeļus un gredzenos sagrieztos sīpolus.
8 7.jpg - 12.89 KB
8. Visu samaisa un apkarsē sīpolus.
8 8.jpg - 13.93 KB
9. Liellopa steiku filipīniešu gaumē pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem. Labu apetīti.
8 1.jpg - 11.01 KB

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
belissimo
Ļoti laba receptīte, iesaku paprovēt klāt šim brīnumam piešaut austeru mērcīt...
08.03.2015. plkst. 16:28
chabbix
mi a szar lenni ez kesitmene. bele neki apkarse hagimat.
07.07.2010. plkst. 22:04

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Mākslinieku AIVARA VILIPSŌNA & RUDĪTES GODFREY izstāde “PASLĒPUSIES PUMA”

”Paslēpusies Puma” - tā savu izstādi nosaukuši mākslinieki - Rudīte Godfrey (ASV) un Aivars Vilipsōns. Zīmējumi un ciļņi.
”Mani sauc Ru di te, nāku no Austrumeiropas un sirdī...