Kotletes ar Ricotta sieru tomātu mērcē

Kotletes ar Ricotta sieru tomātu mērcē

1. Uzsilda cepeškrāsni 200 grādu temperatūrā. Pancetta cūkgaļu sagriež smalkos gabaliņos.
R5.jpg - 9.57 KB
2. Baltmaizi sagriež gabaliņos un izkaltē cepeškrāsnī. Tad sadrupina parupjos gabalos.
R6.jpg - 5.33 KB
3. Sasmalcina baziliku un pētersīļus. Nedaudz bazilika atstāj garnēšanai.
R7basil.jpg - 11.32 KB
4. Lielā bļodā liek malto gaļu, pancetta gabaliņus, olas, sadrupināto baltmaizi, zaļumus, ricotta sieru, oregano, sasmalcinātas fenheļa sēklas, sarkanos un melnos piparus un sāli. Visu kārtīgi samīca un veido kotletes. Cepeštraukā, kurš iepriekš ieziests ar eļļu, liek kotletes un cep cepeškrāsni apmēram 30 minūtes.
R3.jpg - 13.39 KB
5. Kad kotletes sāk apbrūnēt, tās ar lāpstiņu apgriež uz otru pusi un pārlej ar sasmalcinātiem konservētajiem tomātiem. Karstumu cepeškrāsnī samazina uz 160 grādiem un cep kotletes vēl apmēram 75 minūtes, līdz tomāti sabiezējuši biezā mērcē un kotletes mīkstas. Cepšanas laikā kotletres vēl divas reizes apgroza.
R2.jpg - 13.99 KB
6. Kotletes liek uz šķīvja, pārkaisa ar sasmalcinātu baziliku, rīvētu Pecorino sieru un pasniedz karstas.
R4.jpg - 9.83 KB
7. Labu apetīti.
R1.jpg - 12.01 KB 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Coco
Italu virtuve ir loti daudzveidiga. Vini ediena pagatavosanai pieiet ar ipasu uzmanibu un fantaziju :) Laba recepte!
27.07.2009. plkst. 16:59
Princese
Es kotletes tikai cepu cepeskrsasni,vielaiciigi var daudz izcept(tas gan atkariigs no pannas lieluma).
08.05.2009. plkst. 19:07
italija
gards jau ir bet pa daudz italju vardu"ricotta" biezpiens "pancetta" zaveta gala.. vai italiski vai latviski izdomaa
28.09.2008. plkst. 20:54
Tādas kotletes neesmu rewdzējusi.
10.08.2008. plkst. 12:51
labi nav nācies kotletes cept cepeškrāsnī, bet pat viltotajam zaķim nevajag tik daudz laika...
01.08.2008. plkst. 11:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Žurnāla "Ātrāk un skaļāk" gada jubilejas koncerts





17.jūlijā R’n’R notiks žurnāla ‘Ātrāk un skaļāk” gada jubilejas koncerts,
uz kuru ir aicināti pilnīgi visi.



Par grupu dalību šajā pasākumā sīkāk:  www.rocknriga.lv...