Pamatēdieni

Kā pagatavot liellopa gaļu ar čili pipariem taizemiešu gaumē?

Kā pagatavot liellopa gaļu ar čili pipariem taizemiešu gaumē? (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 3 personām

Kā pagatavot pildītu cūkgaļas karbonādes cepeti ar portvīna mērci?

Kā pagatavot pildītu cūkgaļas karbonādes cepeti ar portvīna mērci? (1)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kā pagatavot ceptas omāru astes?

Kā pagatavot ceptas omāru astes?

Paredzēts 2 personām

Kā pagatavot liellopa gaļas sautējumu?

Kā pagatavot liellopa gaļas sautējumu? (1)


1. solis gaļu noskalo, atgriež kaulus un cīpslas, sagriež palielos kubiņos.

2. solis sagrieztos gaļas gabalus pārkaisa ar sāli, pipariem un ierīvē divas ēdamkarotes miltu.

3. solis tad
Kā pagatavot makaronu sacepumu ar sieru un malto gaļu?

Kā pagatavot makaronu sacepumu ar sieru un malto gaļu? (6)

Pagatavošanas laiks 60 - 90 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kā pagatavot plucinātu cūkgaļas cepeti?

Kā pagatavot plucinātu cūkgaļas cepeti? (1)

Gatavojot
plucinātu cūkgaļas cepeti nav jāliek lietā izsmalcināta pavārmāksla, recepte
ir vienkārša un vissvarīgākais tajā ir garša. Ar savlaicīgu plānošanu un
pacietību spēsiet
Kā pagatavot galbi – ribiņas korejiešu gaumē?

Kā pagatavot galbi – ribiņas korejiešu gaumē? (3)

Tiešā tulkojumā no korejiešu valodas galbi nozīmē ribas, tapēc neviens nebrīnīsies uzzinot, ka galbi ir korejiešu ēdiens, ko pagatavo no liellopa vai arī cūkas ribiņām.Tās var
Kā pagatavot malto gaļu ar čili, pupiņām un tumšo alu?

Kā pagatavot malto gaļu ar čili, pupiņām un tumšo alu? (3)


1.solis nomazgā tomātus un
piparus.

2. solis izņem sēklas jalepino
pipariem un sasmalcina tos. Tā kā Jalepino pipari ir ļoti kodīgi, rokās jābūt
cimdiem un jāpiesargās, lai to
Kā pagatavot ar brī sieru pildītas vistas filejas?

Kā pagatavot ar brī sieru pildītas vistas filejas? (3)

1. solis noskalo vistas filejas un novieto uz darba virsmas.

2. solis izdara vertikālu iegriezumu filejas platākajā daļā. Jāuzmanās iegriezt pārāk dziļi, tad siers  cepšanas laikā
Kā pagatavot ar kazas sieru pildītus, ceptus kabačus?

Kā pagatavot ar kazas sieru pildītus, ceptus kabačus? (1)

Šis ēdiens varētu garšot pat tiem kuri parasti atsakās no kabačiem vai kazas siera. Pildītos kabačus var samērā vienkārši pagatavot un pasniegt kā pamatēdienu, vai arī kā dārzeņu
Translate

Šodien

2019. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

Tekstilmākslinieku grupa TEX 21 ir izveidojusies 2001.gadā Vācijā. Šobrīd grupas sastāvā darbojas 14 mākslinieces, katra ar savu individuālo radošo pieeju un darba stilu....